O fetiță dispărută timp de două zile s-a întors acasă teafără. Pitbull-ul ei a protejat-o zi și noapte


În multe familii există situații sociale care pot pune în pericol viața copiilor. Charlee, în vârstă de 2 ani, a fost plasată în grija bunicii sale, din anumite motive. Dar, într-o zi, bunica fetei a plecat de acasă, lăsând fetița singură.

Charlee a ieșit din casă, probabil în căutarea bunicii sale, și câteva minute mai târziu a părăsit curtea și a luat-o spre pădurea din apropiere. Femeia locuiește la periferia orașului, fiind înconjurată de multă vegetație și foarte puține case. Cu toate acestea, vecinii au văzut-o pe fetiță când a plecat.

Patrupedul a urmărit-o pe fetiță în pădure

Când a revenit și a găsit casa goală, femeia a alertat imediat poliția, raportând că nepoata ei de doi ani lipsea și, împreună cu ea, câinele Pitbull. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului, dar între timp oamenii se mobilizaseră în căutarea celei mici.

Împrejurimile ascundeau o mulțime de pericole pentru o fetiță de doi ani, deoarece, în trecut, au existat accidente cauzate de șerpii veninoși din zonă și de lacurile naturale existente în pădure. 

Copilul era de negăsit

În ciuda nenumăratelor ore petrecute în căutarea copilului, nicio urmă nu indică prezența fetiței sau a câinelui. La două zile după dispariția sa, mulți au început să-și piardă speranța. Erau prea multe pericole cărora un copil atât de mic trebuia să le facă față.

Bunica fetei se închisese în casă pentru a se ruga, când, de la fereastră, și-a văzut Pitbull-ul ieșind din pădurea deasă. Fetița nu era cu el, dar ceva îi spunea că apariția câinelui ar putea fi o primă veste bună.

Nu departe de casa femeii, un vecin văzuse o fetiță blondă purtând aceleași haine ca Charlee în ziua dispariției. Fetița avea o privire obosită, dar era bine. Bărbatul a invitat-o la el în casă, pentru a-i da un pahar cu apă și a anunțat poliția.

Pitbull-ul a protejat fetița timp de 2 zile

În urma reconstituirii, polițiștii și bunica au descoperit că Pitbull-ul a protejat copilul în cele două zile de absență: cel mai probabil datorită lui, copilul a găsit calea de întoarcere și nimeni nu poate exclude faptul că patrupedul a protejat-o de animalele periculoase care viețuiesc în acea zonă.

Pitbull-ul se dovedise mereu un adevărat înger păzitor al lui Charlee, dar nimeni nu și-ar fi imaginat că va merge atât de departe: pentru Charlee, această experiență va rămâne o vagă amintire, dar toți își vor aminti mereu de Pitbull-ul curajos care a știut să o aducă pe fetiță acasă în siguranță.


Comentarii Facebook