O fetiță de 4 anișori a murit de căldură, după ce a fost uitată de şofer în autobuzul care o ducea la grădiniţă


Tragedie cumplită pentru o familie din Ungaria. O fetiță de doar patru ani a murit, după ce a fost uitată din greşeală în autobuzul care o ducea la grădiniţă. Copila a murit din cauza căldurii extreme, fetița a stat 7 ore la peste 50 de grade celsius.

Flora Inez a rămas blocată în autobuzul şcolar, mai bine de şapte ore, timp în care a fost nevoită să suporte temperaturi extrem de ridicate. Vina ar fi aparţinând şoferului care nu ar fi verificat la sosire dacă toţi copiii aflaţi în autobuz au coborât. Fetiţa a fost luată marţi dimineaţă pentru a fi dusă la grădiniţa la care învăţa. În momentul în care şoferul a ajuns la destinaţie a încuiat uşile autobuzului fără a verifica dacă cineva mai este în interior, scrie The Sun.

Potrivit anchetatorilor, copila s-ar fi luptat pentru a putea ieși din autobuz şi ar fi cerut cu disperare ajutor, însă în zadar. Ea a cedat în faţa căldurii înăbuşitoare, care ar fi ajuns în interiorul autobuzului la peste 50 de grade celsius. Când a fost găsită în jurul orei 15, copila era încă în viaţă. Paramedicii au transportat-o la cel mai apropiat spital însă starea ei se înrăutăţea. Suferind de insolaţie, Flora a fost dusă la terapie intensivă. Corpul său a cedat însă, iar după trei zile de la incident copila a murit, notează sursa citată.

Șoferul de autobuz, un bărbat în vârstă de 56 de ani, primește acum tratament psihologic la o unitate specializată din Szolnok. Rapoartele locale sugerează că a suferit o criză în urma incidentului.

Foto: Facebook Márta Sógor

Comentarii Facebook