O cunoscută actriță de la Hollywood a fost găsită moartă într-un lac din California


Trupul neînsuflețit al actriței  Naya Rivera a fost găsit în lacul Piru din sudul Californiei, după o săptămână de căutări.

Artista, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune „Glee”, avea 33 de ani și s-ar fi înecat după ce ar fi înotat cu fiul său de patru ani în lac, potrivit primelor informații. 

Trupul ei a fost identificat, a confirmat şeriful comitatului Ventura la o conferinţă de presă care a avut loc luni, potrivit DPA, preluată de Agerpres. Şeriful Bill Ayub a precizat că nu există indicii de suicid sau agresiune.

Actriţa a fost dată dispărută miercuri după ce a închiriat o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autorităţile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.„Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera”, a declarat şeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferinţă de presă.

Şeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracţiune asociată morţii actriţei.

Naya Rivera, născută pe 12 ianuarie 1987, și-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de 4 ani în sitcomul CBS „The Royal Family”. Înainte de vârsta de 10 ani a apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”. Celebritatea la nivel global i-a adus-o rolul  majoretei Santana Lopez, din serialul ”Glee”.


Comentarii Facebook