„Nu pot face față și mă doare prea mult”. O mamă s-a sinucis de teama că și-ar putea pierde copiii, în urma divorțului


O femeie de 31 de ani din Anglia și-a pus capăt zilelor, de teamă că și-ar putea pierde cei patru copii în urma procesului de divorț pe care îl avea cu soțul său. Kelly, în vârstă de 31 de ani, îi spusese tatălui ei vitreg că „dacă nu ar putea avea copiii, nu ar avea de ce să trăiască”. Ea a început să sufere de depresie și anxietate după ce primul ei copil, pe care îl avea cu iubitul de atunci, a murit.

Rudele au găsit-o moartă în casa ei din Bridlington, Yorkshire. Ea se despărțise de fostul partener după ce acesta a început o altă relație cu o femeie, potrivit The Sun.

Kelly a fost o persoană minunată și copiii erau totul pentru ea. Era grijulie și avea grijă de toată lumea. Este o mare pierdere pentru toți cei care au cunoscut-o”, a spus un mebru al familiei.

Kelly a fost o persoană fericită, dar ea și William aveau probleme mari cu alcoolul și se certau foarte des, fapt care a contribuit la despărțirea lor”, a declarat tatăl vitreg a lui Kelly.

El a vizitat-o Crăciunul trecut, alături de mama ei, pentru a le oferi copiilor cadouri și a spus că femeia părea să fie într-o stare bună, însă era îngrijorată că ar putea să rămână fără cei mici, în urma divorțului.

Femeia a lăsat un bilet de adio sfâșietor 

William, care a fost cu Kelly timp de 13 ani, a spus că relația lor s-a deteriorat anul trecut, după aventura avută. Acesta s-a mutat cu mama sa și a încercat să obțină custodia copiilor. El a adăugat că Kelly a refuzat să primească ajutor special pentru a-și trata depresia, deși el a îndemnat-o să facă acest lucru.  

Femeia a lăsat un bilet de adio în care și-a explicat durerea și i-a mulțumit bărbatului cu care era în prezent, pentru ajutorul și suportul oferit .

 „Îmi pare rău. Nu văd nicio cale de scăpare. M-am săturat să lupt. Nu pot face față și mă doare prea mult. Îmi pare rău pentru tot. Mulțumesc pentru tot, ești minunat și nu îmi pare rău că te iubesc. Vă rog să faceți încă ceva și să vă asigurați că copiii mei știu cât de mult îi iubesc. Îmi pare rău că v-am dezamăgit” , au fost cuvintele lăsate de Kelly, în urma sa.

Comentarii Facebook