Moment de panică la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Toți vizitatorii au fost evacuați și duși la adăpost - VIDEO


Momente de panică la Grădina Zoologică din Târgu Mureș, miercuri, 25 mai. Vizitatorii au fost evacuați de urgență după ce angajații au observat că o cușcă de leu nu era asigurată cum trebuie. În cele din urmă situația a fost rezolvată fără alte incidente. Mai mulți lei au ajuns aici din Odessa, pentru a fi puși la adăpost. 

Alarma s-a dat chiar în timp ce animalele sălbatice erau descărcate. Cușca de transport a unui leu nu era asigurată total. Angajații au aplicat procedura standard în astfel de cazuri. Grădina Zoologică s-a închis, iar vizitatorii prezenți au fost duși la adăpost. 

Da, era puţină panică. Erau şi grupuri de copii care imediat au fost duse în diverse amplasamente la clasa de pasari la clasa maimuţelor”, a declarat directorul grădinii zoologice Târgu Mureș, Szantho Janos, potrivit observatornews.ro. 

Nouă lei salvați din Odessa, cazaţi temporar la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

 

39 de lei şi un tigru au fost salvaţi din Grădina Zoologică din Odessa, de o organizaţie de protecţie a animalelor, pentru că erau în pericol din cauza bombardamentelor. Nouă lei vor fi cazaţi temporar la Târgu Mureş. „E mereu dificil când lucrezi cu animale sălbatice. Nu ştii niciodată ce vor face”, declară directorul unei organizații internaționale care s-a ocupat de transportul animalelor.

Leii vor locui la noi în ţară până în luna septembrie, când vor pleca fie spre America, fie în Africa de Sud. Până atunci, turiştii se declară încântaţi de această iniţiativă.


Comentarii Facebook