Ministrul Afacerilor Interne i-a oferit protecția Poliției tinerei care l-a denunțat pe vloggerul ”Colo”


Ministrul de Intere, Marcel vela, a transmis un mesaj pe Facebook în care susține că tânăra care este amenințată cu moartea de fanii vloggerului "Colo", după ce a depus o plângere împotriva acestuia, va primi tot sprijinul Poliției.

"Am aflat cu îngrijorare despre faptul că tânăra care a denunțat un vlogger pentru anumite infracțiuni primește constant amenințări de la susținătorii acestuia.

Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat.

De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa.

Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări.

Ce mă intrigă este conținutul violent pe care acest tânăr îl promova în rândul urmăritorilor săi. Acești copii trimit, probabil fără știrea părinților, mesaje agresive, care îi compromit, dar care se află deja în atenția poliției.

Care sunt valorile după care construim societatea în care trăim? Ce ne învățăm copiii?

Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip.

Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva.

Nu putem transforma respectul în barbarie!

Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor", este mesajul șefului MAI.

Tânăra a deazvălui, în cadrul unui interviu, că după ce a depus plângerea penală împotriva vloggerului Alexandru Bălan a început să primească amenințări cu moartea din partea fanilor acestuia, care îi transmiteau că ”dacă o prind pe stradă o violează”.










Comentarii Facebook