Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei, care a murit în somn, chiar de ziua ei


Baschetbalista Alessia Raiciu a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Sportiva a fost găsită moartă în propria casă, fără urme de violență pe corp. Autopsia ar fi trebuit să lămurească cauza exactă a decesului, însă medicii nu au reușit să rezolve acest caz.

Tânăra ar fi murit în somn, ea fiind găsită fără suflare duminică dimineață. Fata nu avea o problemă de sănătate care să îi pună în pericol viața. Potrivit medicilor, în astfel de situații inimile tinerilor se opresc brusc și nici măcar autopsia nu poate lămuri care este cauza exactă a decesului. Această afecțiune este cunoscută și ca ”sindromul morții subite”, scrie Antena 3.

Alessia a jucat pentru mai multe echipe din Bucureşti, printre care CS Olimpia Bucureşti sau Agronomia Bucureşti. Deşi avea doar 18 ani Alessia Maria Raiciu câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme… Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, au scris cei de la Federația  Română de Baschet pe pagina de Facebook. 

Comentarii Facebook