Medicii din Iaşi au replantat piciorul băiatului lovit de tren la Vatra Dornei. Operația a durat 13 ore


Medicii de la Spitalul Sfânta Maria Iaşi au reuşit să replanteze piciorul băiatului lovit de tren la Vatra Dornei, în timp ce asculta muzică la căşti. Intervenţia a durat 13 ore. Medicii au intrat în sala de operație la ora 14:00 și au ieșit la ora 03:00 dimineața.

Adolescentul în vârstă de 15 ani este internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind una critică. Băiatul a fost adus marți, la Spitalul din Vatra Dornei, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la Iași.

A fost consultat la Spitalul pentru copii Sfânta Maria, apoi a fost trimis pentru investigații suplimentare la Spitalul de Neurochirurgie, deoarece a suferit și un traumatism cranio-cerebral sever. După ce medicii au avut toate datele privind starea băiatului de sănătate, l-au băgat în operație.

Un copil a fost lovit de tren, în zona Gării Vatra Dornei Băi

Un băiat de 15 ani este în stare gravă, după ce a fost lovit de tren în zona Gării Vatra Dornei Băi. Băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Copii „Sf Maria” din Iaşi. Ar fi avut căștile pe urechi și telefonul în mână și nu a observat apropierea trenului, motiv pentru care a fost prins sub tren, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi.

Citește și: Un adolescent și-a pierdut un picior, după ce a fost lovit de tren. „Avea căști pe urechi. N-a auzit nimic”

Comentarii Facebook