Medic rezident dat afară din chiria în care locuia: Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire


Un nou caz în care un cadru medical este umilit din cauza faptului că lucrează în spital a ieșit la suprafață în Capitală.

Un medic rezident din București spune că a fost dat afară din casă de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie, doar pentru că lucrează într-un spital și ar putea aduce virusul acasă

Medicul povestește că a fost sunat de proprietar la finalul lunii martie, care i-a spus că ar i bine să plece pentru că ”sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul”.

Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut. Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns... ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost.”, a potestit medicul pentru Digi24.

Acesta nu este singurul caz în care un cadru medical a fost umilit de vecini, din cauza fricii de coronavirus. În Sibiu, vecinii unei asistente care s-a mutat singură într-un apartament pentru a-și proteja familia au protestat și i-au cerut să se mute. De asemenea, în Galați o vecină a fost agresată verbal de vecini și dată afară din magazin, pentru că lucrează cu pacienți cu coronavirus. Mai mult, femeia spune că vecinii din bloc i-au aruncat cu clor pe ușă.

Comentarii Facebook