Marian a scăpat din infernul de la Colectiv și, de 6 ani, îl caută pe omul care l-a salvat din foc: „Un domn cu cioc, cu tricou alb și hanorac negru”


Basistul Marian Leușteanu, unul dintre supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv, a povesti pentru Antena 3, că de șase ani îl caută pe omul care l-a scos din foc. Ar vrea să îl cunoască, să stea la o bere împreună, să îi mulțumească pentru că i-a salvat viața. Chipul acestuia i-a rămas întipărit în minte.

După șase ani de la Colectiv încă nu-l cunosc pe omul care mi-a întins acea mâna salvatoare. Mi-ar face mare plăcere să putem să povestim, să bem o bere, fac cinste!", spune Marian.

Tragedia de la Colectiv, amintire proaspătă în mintea lui Marian

Îmi amintesc foarte bine cine m-a salvat dar nu îi cunosc numele. Un domn cu cioc, cu tricou alb și cu un hanorac negru cu glugă, care mi-a întins o mâna de care m-am apucat și am ieșit afară.

Eram la masă cu colegii și prietenii mei. Penultima masă, aproape de toaletă, cam în dreptul barului, la perete. De la masă respectivă, formată din patru oameni, doi am scăpat, doi nu mai sunt printre noi.

După șase ani de zile așteptăm încă să se judece acest proces care nu se mai termină.

Dacă în acest caz nu se va face lumina, trebuie să plecăm repede din țară, toți. Pentru că, dacă nu se va face lumina, înseamnă că există o cortina care s-a tras peste ea. Și dacă s-a tras cortina, nimeni nu este în siguranță.", a povestit basistul, la Antena 3.


Comentarii Facebook