Mamă a 3 copii, muşcată de un şarpe când a deschis uşa casei. Și-a înfipt colţii chiar deasupra ochiului său


O femeie din SUA a trăit spaima vieţii, muşcată de un şarpe chiar atunci când deschidea uşa casei. Reptila s-a năpustit asupra ei şi şi-a înfipt colţii chiar deasupra ochiului americancei, care se consideră însă „norocoasă".

Din fericire pentru femeie, şarpele nu era veninos şi nu i-a lăsat decât o rană superficială, care se va vindeca fără să lase urme. Oaspetele neaşteptat a „bătut" la uşa unei familii de americani. Încolăcit de mânerul unui ornament patriotic instalat pe faţada casei, şarpele a speriat-o mai întâi pe fiica femeii, Kenley. Alertată de strigătele fiicei, Mara Jo Thomas a alergat într-un suflet să vadă despre ce e vorba, moment în care reptila a acţionat. Când americanca a deschis uşa, şarpele s-a năpustit asupra ei şi a muşcat-o chiar deasupra ochiului drept. Din fericire, după cum spune chiar ea, rana nu a fost una gravă şi nu i-a pus viaţa în pericol, scrie Observator

Femeia, mamă a trei copii, a vorbit despre întreaga experienţă pe contul ei de Facebook, iar povestea s-a răspândit rapid pe reţeaua de socializare. "N-am parte de o clipă de plictiseală în întreaga viaţă!", a mărturisit Mara Jo Thomas în postarea devenită virală. Femeia, mamă a trei copii, a povestit întreaga experienţă pe contul ei de Facebook, iar povestea s-a răspândit rapid pe reţeaua de socializare. "N-am parte de o clipă de plictiseală în întreaga viaţă!", a mărturisit Mara Jo Thomas în postarea devenită virală. "Astăzi, am fost muşcată de şarpe chiar deasupra ochiului. Kenley (n.r. fiica ei) era afară când l-a zărit şi a început să ţipe de parcă ar fi fost în pericol de moarte. Normal că am deschis uşa, apoi boom! M-a prins! Din fericire nu era nici veninos, nici nu mi-a nimerit ochiul", a spus aceasta, potrivit Daily Star.

Mara a mers imediat la spital, unde medicii au asigurat-o că este în afara oricărui pericol. Nu a avut nevoie de niciun fel de tratament. În schimb, nu ştie ce s-a întâmplat cu reptila, care a dispărut după "surpriza" pe care i-a făcut-o în pragul casei.

reptila.jpeg

Comentarii Facebook