Luni 26 Septembrie

La plimbare cu un „cadavru” pe mașină. Mai mulţi tineri i-au pus pe jar pe poliţişti


Șoferii din Timișoara au avut parte de o imagine de-a dreptul macabră, când au observat că pe plafonul unui autoturism era transportat ceea ce părea a fi un cadavru. Oamenii au făcut poze, iar în scurt timp imaginile au devenit virale.

Poliţiştii din municipiu s-au autosesizat şi au început cercetările pentru a-l identifica pe şoferul macabru. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că de fapt „mortul” era un manechin extrem de bine realizat, iar conducătorul auto făcea parte dintr-o asociaţie de tineri artiști din Timișoara, care se ocupă cu astfel de activității și expoziții. Bărbatul a fost amendat cu 1.000 lei, scrie Observator.

Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiul Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Timiș.

După cercetări, cei de la Poliția Timiș au anunțat că evenimentul nu se confirmă. La insistențele presei, polițiștii au dezvăluit că este vorba de o asociație de tineri artiști care face expoziții de acest fel.

Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții".

Comentarii Facebook