Luni 3 Octombrie

”Iubim copiii, dar zona de nisip NU ESTE LOC DE JOACĂ”: Mesajul VIRAL al unei terase pentru cei care merg cu copiii după ei


Mesajul celor care administrează un bistro din București a devenit viral, mulți părinți fiind deranjați de modul în care s-a pus problema. 

Dragii noștri, pentru că ne plac atât copiii cât și cățeii & pisicile, ne iubim și plantele și florile, dar ne place mai ales să bem o bere rece sau un cocktail de adulți, ne dorim ca toți cei din grădină să se poată bucura în liniște de timpul petrecut la J'ai.

Suntem prietenoși cu copiii, dar vă reamintim că zona de nisip NU ESTE LOC DE JOACĂ. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul celor de la J'ai Bistrot București.

292876613_5726221667388130_1644409600001058124_n.jpg

Cunoscutul bucătar, Adi Hădean, le-a luat apărarea patronilor atacați de părinți

N-am fost niciodată la J'ai Bistrot București sau dacă am fost, nu-mi amintesc. Dar îmi amintesc multe dintre experiențele mele de cârciumar, iar pe unele le pot rezuma așa: “Mamele care-și trimit copiii “du-te Maria la nenea lângă grătar să-ți fac poză, stai să se vadă și focu’” sunt probabil cele care într-un safari o trimit pe Maria să mângâie pisica aia mare cu mult păr în jurul capului, apoi se miră că Maria a rămas fără cap sau fără piele pe față. Ele sunt în același timp sotiile domnilor care “ vin până lângă tine să ne facem o poză așa, cu grătarul”. Băi doamnelor, băi domnilor și dragă Maria (îmi pare rău sincer că ai nimerit la așa părinți, apropo), grătarul e locul meu de muncă, spațiul din jurul lui e protejat, dar și periculos, nu vreți mai bine să ne facem o poză cu apusul, până mai avem față, păr pe căpuț și loc de o relație cordială? Și acum, trimiteți-o pe Maria să alerge printre mese, împreună cu Marceluș și Clara, toți oaspeții care au plătit să petreacă o seară liniștită, cu o mâncare bună în lumina apusului, abia așteaptă să fie cotropiți. Și dacă aveți noroc, Maria o să dea peste unul dintre grătarele mici de lângă mese, și chiar dacă nu-și arde fața, măcar își arde mâinile și dă foc la terasă.” Deci, je suis J’ai Bistrot de data asta”, a scris Hădean.

Comentarii Facebook