Sambata 26 Noiembrie

Halucinant! Dorea să îi fure copilul și a ucis-o. A fost condamnată la 57 de ani de închisoare


O femeie din Brazilia, însărcinată în 36 de săptămâni, a fost omorâtă tragic de către o veche prietenă, care a făcut obsesie și a vrut să îi fure copilul.

Flavia Godinho Mafra, în vârstă de 24 de ani, și soțul ei, Valdeli, locuiau în Canelinha, în statul Santa Catarina, din sudul Braziliei, și s-au căsătorit în octombrie 2019. Flavia a rămas însărcinată la scurt timp după aceea. Pentru că avea diabet, afecţiune care a pus-o în pericol în timpul pandemiei de coronavirus, a rămas acasă pentru a avea o sarcină cât mai sigură, relatează Mirror.

Femeia s-a folosit de pretextul unei petreceri ca să-şi pună planul în aplicare

Prietena Flaviei, Rozalba Grimm, a dezvăluit că organizează o petrecere pentru mama și bebeluș.  Pe 27 august 2020, Flavia a plecat la petrecerea dată în cinstea ei și a bebelușului. Soțul ei și-a imaginat o zi plină de cadouri și îmbrățisări. În schimb, Valdeli a observat că soția lui nu i-a mai citit mesajele de la ora 15:48.

Când bărbatul a încercat să contacteze alte persoane care erau invitate la petrecere, acestea i-au spus că au fost anunțați că petrecerea a fost anulată. 

Victima a fost găsită într-un depozit abandonat, fără suflare.

O autopsie a relevat că Flavia a fost lovită în cap cu o cărămidă. Abdomenul ei fusese tăiat și murise din cauza unei hemoragii. Fusese o moarte brutală și nu s-a dezvăluit încă dacă Flavia era în viață când a fost tăiată pe abdomen. 

Rozalba Grimm s-a prezentat a doua zi la spital cu bebelușul nou născut, susținând că este al ei.

Medicii au fost suspicioși pentru că mama nu avea semne fizice ale travaliului, iar fetița avea mai multe tăieturi pe spate. Testele au confirmat că Grimm încerca să-şi însuşească copilul. 

Din câte a putut stabili poliția, Rozalba a fost însărcinată, dar a suferit un avort spontan în ianuarie 2020. Când și-a pierdut copilul, nu le-a spus membrilor familiei și s-a prefăcut că este încă însărcinată, păcălindu-și chiar și soțul. Ea a mărturisit că a fost obsedată de ideea de a fura un copil și a petrecut șase săptămâni făcând un plan.

Aceasta a fost acuzat de feminicid, tentativă de omor, răpire și ascunderea unui cadavru. 

Ea a fost condamnată la 57 de ani de închisoare. Deși fetița a îndurat o primire îngrozitoare pe lume, din fericire, a supraviețuit și este sănătoasă.

Comentarii Facebook