Guru Adi de la Brad, după ce a fost eliberat de polițiști, spune că i-a plăcut să stea închis: „Mă bucur că am stat aici”


Guru din Apuseni este liber. Liderul comunităţii „Copiii Soarelui” a fost pus sub control judiciar, adică doar va da cu subsemnatul la Poliţie în următoarele 60 de zile. Adi de la Brad a contestat arestul preventiv invocând probleme grave de sănătate. Acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie, bărbatul a ieşit din sediul Poliţiei ...cu zâmbetul pe buze.

O decizie pozitivă şi mă bucur că am stat aici, pentru că am devenit un om matur şi un om puternic”, a spus Adi de la Brad după ce a fost eliberat din arest. 

Zâmbitor şi încrezător. Aşa a părăsit arestul preventiv liderul comunităţii „Copiii Soarelui”. „Adi de la Brad” a fost adus vineri, 3 iunie, în faţa instanţei şi a solicitat să fie judecat în libertate. S-a plâns de condiţiile din detenţie şi a invocat grave probleme medicale. 

Măsura arestului preventiv este abuzivă. Doreşte să fie lăsat în libertate, să se ducă acasă. Este foarte bolnav, are două preinfarcturi”, declară avocatul bărbatului, potrivit observatornews.ro

Liderul comunității spirituale „Copii Soarelui” a fost arestat preventiv săptămâna trecută, este acuzat de viol, șantaj, hărțuire sexuală și interzicerea accesului la educație. Potrivit unor surse din anchetă, el și-ar fi trecut pe numele său copiii din  comunitate, tocmai pentru a-i ține legați de loc, de un sătuc din Munții Apuseni. 

Autoproclamatul lider al comunității neagă toate acuzațiile aduse

Bărbatul de 59 de ani a negat toate acuzațiile. „Este o singură sesizare de viol a unei părţi vătămate, făcute după 7 ani de zile, care nu e dovedită sub nicio formă”, a declarat avocatul acestuia. În plus, avocatul a venit şi cu o explicaţie pentru care copiii trecuţi pe numele bărbatului nu sunt înscrişi la nicio şcoală: „Acei minori erau înscrişi în şcoli private în California, în Nevada, peste tot în lume”, a fost explicația acestuia. 

Pentru următoarele 60 de zile, guru din Apuseni va fi cercetat sub control judiciar.


Comentarii Facebook