FOTO - Descoperirea făcută de un agent de securitate când scana bagajul unui pasager. Chiar și proprietarul a fost surprins


Un agent de securitate de pe cel mai mare aeroport din New York a făcut o descoperire neașteptată când a scanat bagajul de cală al unui pasager: în valiză era o pisică vie, au spus autoritățile din aeroport, potrivit NBC News. Proprietarul bagajului avea bilet la un zbor spre Florida. 

După ce l-am înștiințat proprietarul valizei că înăuntrul său se află un animal viu, acesta a părut la fel de surprins ca și noi. Când am deschis bagajul, iar pisica a ieșit din aceasta, proprietarul a început să râdă spunând că este animalul de companie al unui prieten cu care locuiește, și probabil ar fi sărit în valiză când nu era atent”, a spus purtătoarea de cuvânt a agenției de securitate a aeroportului, Lisa Farbstein.

pisica in bagaj.jpg

Bagajul marcat a fost luat deoparte, iar pisica a fost salvată înainte să ajungă în cala de marfă presurizată a avionului. Pasagerul a spus că, cel mai probbail, pisica a văzut valiza deschisă, atunci când pregătea bagajul și a sărit în ea fără ca el să vadă.

Valizele, magnet pentru feline

Valizele sunt ca un magnet pentru feline. Cred că par un pat pentru pisici. Pisicilor le plac spațiile cu bariere în jurul lor”, a declarat o profesoaro de la Universitatea Cornell, expertă în  comportamentul animalelor. 

Cel mai probabil, pisica a fost atrasă și de mirosul stăpânului, care era prins și de hainele celuilalt locuitor al casei. Astfel că, din cauza stresului despărțirii, animalul s-a culdușit printre lucrurile care îi aduc confort”, a mai adăugat ea. 


Comentarii Facebook