Miercuri 24 Aprilie

Florin Cîțu, „pas cu pas” către Președinția României. Premierul spune dacă s-a gândit să ocupe cea mai înaltă funcție în stat


Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, joi seara, dacă intenționează să candideze la Președinția României. Acesta a oferit un răspuns cel puțin interesant, prin care a făcut aluzie la Klaus Iohannis.

Aflat în platoul TVR1, Florin Cîțu a trebuit să spună dacă în 2024 se va afla pe lista candidaților la prezidențiale. „Pas cu pas”, a spus premiul.

Pas cu pas, haideți să le luăm pas cu pas. Am obiective, vreau să le ating, vreau să fac performanță foarte bună acolo unde sunt și apoi mă gândesc la următorul pas”, a spus Florin Cîțu.

„Pas cu pas” este autobiografia pe care Klaus Iohannis a lansat-o în campania pentru primul mandat de președinte al României, în anul 2014.

Totodată, întrebat dacă mai este ceva din trecutul său care ar putea ieși la iveală, Florin Cîțu a precizat că este „foarte sincer”, ceea ce „câteodată pare o aroganță”:

Bineînţeles că întotdeauna pot să apară tot felul de speculaţii, niciodată nu voi putea opri speculaţiile. Eu sunt un om foarte sincer. Câteodată prea sincer şi sinceritatea asta a mea câteodată pare o aroganţă, dar nu este aroganţă, eu sunt sincer, foarte sincer (...) Îmi dau seama că stilul meu poate fi văzut aşa, dar nu este aşa. Este doar onestitate şi aş vrea ca românii să înţeleagă că sinceritatea nu este o greşeală", a spus Florin Cîțu.



Comentarii Facebook