Femeie înjunghiată în spate și în gât de soț, într-un autobuz din Slatina. Pasagerii au privit tot cu teroare


O femeie în vârsta de 37 de ani a fost înjunghiată în aceasta dimineața de soțul cu care e în divorț. Incidentul a avut loc într o stație de autobuz din Slatina. 

Cei doi sunt din localitatea Perieți. Femeia mergea la muncă. În autobuz era și concubinul femeii. S-au certat în mașina și când au coborât, soțul în vârstă de 41 de ani a scos (cel mai probabil un briceag) și a înjunghiat-o în spate și gât.

Concubinul are 43 de ani și a sunat la 112. Soțul a luat o mașina și s-a întors acasă. Acolo l-au găsit polițiștii. Femeia a fost transportată la Spitalul din Slatina unde primește îngrijiri medicale. Nu e foarte grav. Bărbatul e audiat de polițiști. 

În dimineaţa de 16 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crișan, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

Femeia înjunghiată, de urgență la spital

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Bărbatul a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Comentarii Facebook