Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de milioane


Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fondatorul Tesla și, de vineri, șeful Twitter, ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, de Halloween, cu miliardari și vedete de la Hollywood.

Printre invitați s-ar afla actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom, dar și un alt miliardar, Peter Thiel, fondatorul Pay Pal. Unii dintre invitați au ajuns deja la noi în țară dar asupra întregului eveniment planează o umbră de mister.

Există informații potrivit cărora la Castelul Bran ar urma sa ajungă multimiliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, dar și actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom.

De altfel, aceasta din urmă este singura care a confirmat, prin două postări pe Instagram, că se află în România. În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Peleș și împrejurimile, cu titlul "ținutul vampirilor".

Elon Musk a preluat oficial Twitter, pentru 44 de miliarde de dolari

Alături de Elon Musk este anunțată și prezența altor persoane importante din anturajul său cum ar fi Peter Thiel, fondatorul PayPal.

Sursele Știrilor PRO TV spun că toți vor fi cazați la o pensiune de lux din Bran. De altfel, lângă Bran, pe un teren privat a fost cerută o aprobare pentru aterizarea mai multor elicoptere private. Potrivit acelorași surse, în zonă urmeaza să aibă loc o petrecere privată cu sute de invitați, vedete de la Hollywood, dar și mai mulți miliardari, oameni de afaceri. Printre ei se numără fondatorul PayPal, dar și Sergey Brin, întemeietorul Google. Miliardarii americani au fost transportați la Bran de la un hotel de lux din centrul Bucureștiului.

Pe de altă parte, stațiunea este plină de turiști, abia dacă mai găsești un loc de parcare. Aici, oaspeții au putut participa la tururi tematice în incinta castelului Bran întreaga zi. Cu puțin timp în urmă au început și tururile de seară.

Sursa: Stirileprotv.ro

Comentarii Facebook