După ce a fost concediat, un bărbat și-a înjunghiat patronii. Conflictul a pornit de la o discuţie legată de bani


Caz șocant în județul Botoșani. Doi frați care dețin o firmă de construcţii au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi de vecinul lor de 44 de ani, care era angajat la firma lor. Cei doi fraţi au fost internaţi în stare gravă.

Conflictul a pornit de la o discuţie legată de bani. Agresorul ar fi lipsit o perioadă mai lungă de la locul de muncă, iar patronii nu i-au mai plătit suma de bani pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca sa. A mers acasă la cei doi ca sa lămurească situaţia şi i-a atacat pe foştii patroni cu un briceag, apoi a fugit, scrie monitorulbt.ro.

Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombara stângă profundă. De asemenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă", a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru sursa citată. 

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior, arestat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire. 

Comentarii Facebook