Două adolescente de 14 şi 17 ani, spulberate pe o trecere de pietoni, de un șofer care circula cu viteză


Caz tragic în Brăila, unde două fete de 14 şi 17 ani au fost spulberate pe o trecere de pietoni. Șoferul circula cu mare viteză, însă fetele s-ar fi angajat în traversarea străzii pe roşu. Copila de 17 ani a murit la spital, iar cealaltă de 14 ani este în stare gravă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Se aşteaptă şi rezultatul testului antidrog. Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate împrejurările care au dus la cumplitul accident, care a avut loc marți seara, scrie Observator.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor, la intersecție cu strada Grivița ar fi surprins și accidentat două tinere, în vârstă de 14 și 17 ani, ambele din municipiu ce se angajaseră în traversarea străzii. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde tânăra în vârstă de 17 ani a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”,  informează IPJ Brăila.

Comentarii Facebook