Doi soți au prins şi omorât un uliu, apoi s-au lăudat cu „isprava” pe reţelele de socializare. Acum riscă să ajungă la închisoare


Doi soți din Iași au stârnit furia oamenilor în mediul online, după ce au prins şi omorât un şoim ocrotit de lege, iar mai apoi s-au lăudat cu isprava pe Facebook. Acum, internauţii speră ca poliţia să ia atitudine, iar cei doi să fie traşi la răspundere. 

Totul s-a petrecut în urmă cu aproape o săptămână, când uliul le-ar fi răpit celor doi soţi din Iaşi, trei pui din gospodărie. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri, a prins şi a omorât pasărea... cu mâinile goale, aşa cum s-a lăudat mai târziu pe facebook. Şi de parcă nu ar fi fost suficient, cei doi ieşeni au pozat şoimul mort şi l-au urcat repede pe reţelele sociale, scrie observatornews.ro.

Țarcul era împrejmuit, dar chiar nu știu pe unde a pătruns. A găsit el o breșă (...) şi aventura a luat sfârșit! Ghinion, eram prin preajmă și acum l-am așezat pe post de sperietoare”, a scris soţul femeii pe Facebook. 

Gestul celor doi a fost repede taxat de către internauţi, care s-au arătat de-a dreptul revoltaţi. Poliţia Animalelor face verificări. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi soţi din Iaşi riscă până la 3 luni de închisoare, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook