Duminica 22 Mai

Doamne ferește! Două femei, mamă și fiică, făceau operații estetice pentru clienți, fără a avea studii necesare - VIDEO


Două femei, mamă și fiică, sunt acuzate că au efectuat activități de estetică medicală fără a avea studii de specialitate.

În 25 ianuarie 2022, procurorii au făcut patru percheziții la adresele a 2 persoane, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități. Autoritățile s-au sesizat din oficiu, nu au fost primite plângeri. 

În fapt, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2022, 2 femei, mamă și fiică, în vârstă de 43 și respectiv 24 de ani, ar fi efectuat anumite activități de estetică medicală, prin folosirea unor substanțe specifice, fără a deține atestate de studii, care să le conferă o astfel de competență și fără a declara organelor fiscale veniturile obținute în urma activităților prestate.

La percheziții, polițiștii de la economic au descoperit și indisponibilizat 5 aparate electronice, care ar fi fost folosite de persoanele respective, în activitățile de estetică medicală”, au precizat anchetatorii.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de la economic au dispus măsura reținerii față de femeia în vârstă de 43 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor investigate, urmând ca aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Comentarii Facebook