Vineri 9 Decembrie

Cutremurător! Adolescentă de 15 ani, violată de tată şi fraţi cu acordul mamei sale


Caz halucinant într-o comună din Botoşani. O adolescentă de doar 15 ani ar fi fost violată de tatăl şi de ce trei fraţii ai săi cu acordul mamei.

Fata de 15 ani a fost abuzată sexual de tată şi de cei trei fraţi ai săi, la mijlocul lunii iunie, în comuna Unţeni. După aproape patru luni de cercetări, polițiștii și procurorii au ajuns la concluzia că mama fetei ar fi știut tot timpul ce se întâmplă, dar a preferat să tacă pentru a nu avea scandal cu soțul și pentru a primi în continuare bani de la fiii ei.

Prin urmare, mama adolescentei, în vârstă de 38 de ani, a fost pusă sub urmărire penală. Femeia este cercetată pentru complicitate la agresiune sexuală în formă continuată, complicitate la viol în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, tatăl ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei frați, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora. Cei patru suspecți au fost prezentați în fața instanței de judecată și arestați preventiv pentru 30 de zile, însă hotărârea instanței a fost contestată la Tribunal, potrivit monitorulbt.ro

Comentarii Facebook