Crima din Mangalia a şocat o ţară întreagă. Tot satul a plâns, Alina a fost condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă


Sute de oameni au fost, astăzi, alături de familia Alinei, fata omorâtă de cea mai bună prietenă, în Mangalia. Alina a fost condusă pe ultimul drum, iar familia a ales să o îmbrace în rochie de mireasă, aşa cum cere tradiţia.

Oamenii au mers, iniţial, la casa familiei Alinei în satul Buda din comuna Oşeşti, judeţul Vaslui. Acolo, preoţii au început slujba de înmormântare, iar ulterior cortegiul funerar s-a deplasat la biserică şi, într-un final, la cimitirul din comună.

Familiei Alinei i-au fost alături vecini, prieteni, cunoscuţi, dar şi oameni impresionaţi până la lacrimi de tragedia care a lovit în satul lor. Alina a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică (noaptea de 5 spre 6 august 2023), în camera unui hotel din Saturn, acolo unde era cazată alături de prietena ei cea mai bună, Loredana, pe care o cunoştea de la grădiniţă şi împreună cu care muncea, în această vară, într-un alt hotel de pe litoral.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina, legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o.

Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea", a declarat Loredana în declaraţia pe care a dat-o în faţa anchetatorilor, potrivit Antena 3 CNN. 

Comentarii Facebook