Duminica 28 Aprilie

Cine e Gheboasă, antieroul de la Untold! Trapperul a crescut în centre de plasament și a fost arestat la 16 ani


Gheboasă este antieroul de la Untold, dar s-a urcat pe culmile succesului ajutat de platforma  TikTok.

Gabriel s-a remarcat la show-ul de talente ”One True Singer” și pozează în băiat dur, dar are o poveste de viață dramatică.

Cine e Gheboasă - Gheboasă a crescut în centre de plasament și a avut parte de neajunsuri. Originar din Târgoviște, el a reușit să depășească obstacolele unui destin potrivnic, prin muncă și ambiție.

Gheboasă a avut norocul de a fi adoptat de o familie, care îl ducea să îl viziteze pe tatăl său, în închisoare.

Cine e Gheboasă -  Până la 6 ani, mergeam în vizită la închisoare și părinții mei adoptivi mă țineau la un geam să îl văd. Nu înțelegeam prea multe, nu înțelegeam ce înseamnă pușcăria, de ce e închis acolo. Lumea nu îmi spunea, pentru că dacă mi-ar fi spus că tata a ajuns acolo pentru că a făcut fapte rele, eu poate îl vedeam ca un om rău și nu mai trăgeam așa spre el. Când era mai tânăr a furat”, a mărturisit Gheboasă, în podcastul În Oglindă.

Când eram mai mic, tatăl meu nu a putut să mă ia. Era arestat, iar mama mea nu mă voia. Asta e tot ce știu eu. Bunicii mei mi-au zis. Eu nu am ținut legătura cu mama, pentru că m-a urât toată viața. Ea nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu nu am vrut-o pe ea. Nu m-a dat la întors, nu am suferit foarte tare, pentru că atunci când am crescut l-am avut pe tata și bunicii m-au ținut strâns la piept.

Mama, când ne întâlneam pe stradă, mă înjura. Tatăl meu a făcut tot posibilul să mă ia. Eu am fost în plasament la o familie 5-6 ani de zile, care m-au botezat. După 6 ani, tata s-a eliberat și a făcut tot posibilul, pe cale legală, prin instanță să mă ia”, a declarat Gheboasă.

Cine e Gheboasă - La vârsta de 16 ani, tânărul a comis prima sa infracțiune gravă. ”Am făcut o infracțiune. Și în momentul de față mă judec într-un dosar pentru o faptă pe care am făcut-o la 16 ani, când ne-am bătut grup cu grup, iar unul din celălalt grup și-a luat bătaie foarte rău, adică aproape de tentativă de omor, 85 de zile de îngrijiri medicale, foarte rău. Am stat pe beci 24 de ore, deci am fost și arestat 24 de ore. Eram foarte mic, aveam 16 ani, eram un puști. Tocmai de aia, probabil, nu am fost judecat ca restul”, a relatat artistul la podcastul Fiță cu Adiță.

Traperul care a concurat la One True Singer. Prima experiență a lui Gheboasă cu scena a fost în cadrul show-ului One True Singer. Acesta a făcut impresie bună juraților, iar Grasu XXL l-a apreciat în mod special. Din păcate, Gheboasă a părăsit rapid concursul deoarece a încălcat regulile.

El a dat lovitura cu o piesă pe TikTok, care a făcut senzație printre tineri. El cântă la evenimente, ar tariful este de 3000 de euro. În plus, canalul său de YouTube a adunat peste 6 milioane de vizualizări.

Până la Untold a reușit să treacă mai puțin observat, dar la concertul din 4 august a șocat opinia publică după ce a cântat câteva melodii cu foarte multe înjurături. 

Comentarii Facebook