Celebrul manelist Dani Mocanu trimis în judecată pentru un videoclip de pe YouTube: Instigă la ură împotriva femeilor


Cunoscutul manelist Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru un videoclip publicat pe YouTube, în care artistul instigă la ură împotriva femeilor.

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, artistul este acuzat că în aprilie 2019 a încărcat pe platforma YouTube un videoclip muzical în care incită la ură și discriminare împotriva femeilor.

În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 $, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, se arată în rechizitoriul Parchetului, conform PRO TV.

comunicat dani mocanu.jpg

În comunicat se mai precizează că trimiterea în judecată a inculpatului este o etapă a procesului penal reglementat de Codul de procedura penală, având ca scop crearea cadrului procesual, activitate ce nu poate să înfrângă principiul prezumpţiei de nevinovăţie.

Versurile melodiei pot citite AICI.


Comentarii Facebook