Joi 19 Mai

Ce spune Garcea, după scandalul declanșat de programul de Revelion de la TVR: Ne întoarcem la comunism? La dictatură?


Mugur Mihăescu a fost acid, duminică seară, la Antena 3, după ce Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament a cerut o întâlnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Iulian Bulai a spus că programul de Revelion a fost o ”bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pandemiei, pe bani publici”.

Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contestă orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a mai spus Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Mugur Mihaescu: Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist?

Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste Dânșii și  degeaba.

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune?

O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”

”V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!”

”E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor.” a spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Comentarii Facebook