Ce spune Cristian Tudor Popescu despre demiterea lui de la Digi24


Cristian Tudor Popescu, concediat de Digi 24, a spus că viața i s-a schimbat radical și că cei care îl salutau călduros când apărea la televizor, acum abia dacă îi mai răspund la salut.

Am regăsit privirile și cuvintele acelea după 32 de ani, cu prilejul dării afară de la Digi24. Cine mi se adresa întrebându-mă respectuos când aș avea timp de o întâlnire, acum îmi spune ”mâine, la ce oră să ne vedem”, fără semnul întrebării.

Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un „Bună ziua” uscat. Inși care, să zicem, că mi-au fost prieteni, n-au stricat nici măcar un telefon pe mine. Unul, cu care n-am mai vorbit de vreo 10 ani, mi-a dat un sms cum că să facem o emisiune împreună. Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor.

Nici măcar un om obișnuit, un simplu cetățean nu mă mai consideră, m-au clasat mai jos de atât… A, uitam, de la Adevărul n-am fost dat afară în `90, e o altă poveste de ce, o să v-o spun altădată. Oare, ce credeți că a făcut atunci, în fața acestei lovituri de teatru, nea Petre Popa?", a scris gazetarul pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la DIGI 24 pentru că a criticat postul de televiziune.

Comentarii Facebook