Ce mesaj a postat Lorena Buhnici, după ce soțul ei a fost amendat cu 20.000 de lei: ”Îmi doresc să gândesc, să acționez”


George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru declarațiile controversate despre femei, dar și la adresa propriei sale soții. 

Lorena Buhnici a lăsat pe Instagram un mesaj misterios, la scurt timp după ce a aflat despre amendă.

Viață caldă și entuziastă… să învăț, să-mi doresc să știu, să simt, să gândesc, să acționez. Asta este ceea ce vreau. Și nimic mai mult. Spre asta trebuie să năzuiesc”, este mesajul postat de Lorena Buhnici, pe contul ei personal de Instagram.

Soțul acesteia a fost mult mai explicit la audierea de la CNCD, unde a spus că mesajul la adresa femeilor nu a fost discriminatoriu ”în ciuda cuvintelor nepotrivite”.

Împreună cu avocata mea am prezentat argumentele noastre la termenul din data de 23 august, fiind credința noastră că, în ciuda cuvintelor nepotrivite, mesajului transmis nu este unul discriminatoriu. Consider că presa și internetul în general nu sunt locurile unde se decid chestiuni de drept. Și până la articolele pe surse și comunicatul de presă de astăzi am crezut că și autoritățile sunt de aceeași părere. M-am înșelat.

Credeți că avalanșa de ură, calomniile și amenințările sunt o măsură suficientă pentru interviul meu? Care nu a țintit nicio persoană cu nume și prenume, ci o problemă de sănătate publică. Unde ar trebui să se încheie acest episod, ce ar trebui să pățesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democrația noastră, la fel ca și responsabilitatea în fața legii”, a declarat George Buhnici pe canalul său de YouTube, potrivit spynews.ro.

Buhnici a spus la Antena Stars că merge la mare ca să vad ”piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

George Buhnici, cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie, case, criptomonede și alte domenii, a făcut o declarație controversată, care a atras atenția internauților.

Glumind recent la un festival, acesta a spus că are o soție care arată ca o minoră.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”.

Acesta a continuat și a spus că tinerele trebuie să aibă grijă de corpul lor, să nu se afișeze în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a mai spus Buhnici la Antena Stars.

Comentarii Facebook