Britanicul care și-a părăsit soția pentru o refugiată ucraineană, a primit o altă ucraineancă în casa sa. De ce a luat această decizie


Un scandal luase amploare în Marea Britanie, după ce Lorna Garnett a povestit pentru presă că a fost părăsită de soțul ei, Anthony, după 10 ani de relație, pentru o refugiată din Ucraina pe care au primit-o în casa lor. Mai nou, bărbatul a decis să mai ajute o ucraineancă după ce aceasta a întâmpinat dificultăți. 

După ce s-a mutat cu noua sa iubită, Tony a intrat de mai multe ori în atenția presei internaționale. De data aceasta după ce a decis să găzduiască o altă refugiată din Ucraina în casa sa, pe Sofia Rastorhuieva de 19 ani, alături de iubitul acesteia, Ilia Tronevici de 18 ani. Acum cei patru locuiesc împreună în Bradford, Wet York. Bărbatul de 28 ani a decis să îi găzduiască pe cei doi după ce a găsit un anunț pe o rețea socială în care aceștia spuneau că au fost dați afară din casa familiei care s-a oferit să îi primească după ce au ajuns în Marea Britanie, scrie The Sun.

Fostele gazde i-au pus la muncă pe refugiați

După cum susține Sofia Rastorhuieva, fostele gazde i-au pus să doarmă pe o canapea micuță și îi obligau să se ocupă de activitățile domestice că curățatul, măturatul sau spălatul vaselor.

Mă bucur că Tony și Sofia au decis să ne ajute. Eram foarte nefericiți în acel loc... Nu aveam unde să mergem", a explicat Sofia Rastorhuieva. Iubitul acesteia, Ilia, le-a explicat jurnaliștilor că îi mulțumește lui Tony pentru ajutorul oferit și că, momentan, situația lor este critică și asta deoarece încă își caută un loc de muncă. Sofia Karkadim, prietena lui Tony, a comentat și ea situația și a explicat că prezența a altor doi refugiați din Ucraina o face să nu se mai simtă singură și că îi mai alină dorul de casa pe care a părăsit-o în urmă cu câteva luni.

Comentarii Facebook