Bendeac și chefliul Gabi Tamaș, ambii băuți, au sărit la bătaie: Nu-i făceam față. Eu beam 2 pahare, Tamaș 10


Mihai Bendeac a povestit cum era să se bată cu Gabi Tamaș, într-un club din Centrul Vechi, amândoi fiind băuți.

Nu i-aș face față. Dar eram într-o stare foarte nasoală! Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în "Vintage". Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: "Hai să ne batem!".

Nu-mi aduc aminte (de la ce ne-am certat). Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Ha, ha, ha! Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă”, a spus Bendeac, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Actorul a povestit că Tamaș l-a băgat sub masă. ”Cât beam eu 2 shoturi, Tamaș bea 10. Adică era... Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul! Un mare profesionist. Un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal”, a completat Mihai Bendeac..

Tamas a avut aventuri și la CFR Cluj, unde acum câțiva ani a stat câteva săptămâni, fiind dat afară după un scandal într-un club.

SPORT Tamaș și Florin Costea, de la CFR Cluj, BEȚI într-un bar. Și-au arătat chiloții în Romantic Club - VIDEO

Comentarii Facebook