Bătrână de 87 de ani, violată și bătută până la moarte de un tânăr de 20 de ani. „Era ca mamă pentru mine”


O crimă înfiorătoare a șocat locuitorii orașului Vulcan, județul Hunedoara. La începutul lunii mai, o bătrână de 87 de ani a fost găsită moartă în casă de către un vecin, care o mai vizita din când în când, ca să fie sigur că nu are nevoie de nimic, mai ales că femeia era imobilizată la pat de câteva luni.

Eu cu o zi înainte am fost la ea, te simți bine mătușă, a zis că se simte bine. I-am spus să mai iasă din casă, prin grădină. era bolnavă de trei luni. Am fost prieteni de familie. Îi spuneam mătușă. Era ca mama mea” , a declarat unul din vecini, șocat de cele întâmplate, potrivit observatornews.ro.

În urma cercetărilor s-a descoperit că pensionara a fost ucisă în bătaie, după ce, inițial, fusese violată. Polițiștii au reușit acum să îl identifice pe autor, un tânăr de 20 de ani. Victima își cunoștea criminalul, care venea la rândul său să o mai ajute la treburile casnice. Bărbatul a fost acum arestat preventiv pentru 30 de zile, noteză sursa citată. 

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 20 de ani a intrat în casa femeii după ce a forţat una dintre ferestre. A profitat că femeia era imobilizată și a violat-o. Apoi a început să o lovească cu bestialitate în repetate rânduri cu pumnii în faţă şi a legat-o la gură pentru ca aceasta să nu poată ţipa şi cineva să descopere cele întâmplate. Loviturile au fost atât de puternice încât femeia a murit pe loc. Oamenii legii au identificat autorul după imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe casă.

Comentarii Facebook