Băieţel de cinci ani, abandonat de tată la grădiniţă, după ce a aflat că nu este părintele lui biologic. Nimeni nu a mai venit după el


Situație tragică pentru un copil de doar cinci ani, a fost abandonat de tată la grădiniţă după ce a aflat că nu este copilul său.

Copilul, identificat de presa locală sub pseudonimul Xiao Rui, a fost înscris la grădiniţa din sudul Chinei, în luna aprilie. Tatăl său venea să îl ia în fiecare zi. Săptămâna trecută, însă, tatăl nu a mai venit după băieţel. La sfârşitul programului, personalul grădiniţei a încercat să îi contacteze pe părinţii lui Xiao şi alţi membri ai familiei, dar nimeni nu l-a mai vrut înapoi. O profesoară de la şcoală l-a contactat din nou pe tatăl lui Xiao, dar i-a spus că recent a făcut un test de paternitate şi a descoperit că micuţul nu este al său. A mai spus că nu va mai veni după el şi că de acum este problema instituției, scrie Observator.

Tatăl i-a împachetat și haine de schimb și i-a lăsat şi un telefon mobil în geanta lui Xiao, informează South China Morning Post. Profesoara a mers chiar la casa băiatului pe care a găsit-o complet goală. Nu se știe unde se află mama băiatului. Alți membri ai familiei lui Xiao au fost contactați după ce poliția locală a preluat cazul și niciunul dintre ei nu a vrut să-l ia în grijă pe băiețelul de cinci ani. Cu toate acestea, publicaţia South China Morning Post a raportat că un post local de radio și televiziune susţine că mama lui Xiao îl va lua săptămâna aceasta. Conform legii chineze, dacă o femeie refuză să-și crească fiul biologic, ea riscă închisoare.

Cu toate acestea, tatăl din acest scenariu nu a comis nicio crimă, deoarece băiatul nu este al lui din punct de vedere biologic, a informat South China Morning Post.

Comentarii Facebook