Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, noi declarații controversate. Ce le recomandă femeilor care nu vor să aibă „relaţii” cu soţii lor


Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, le sfătuieşte pe femeile care nu simt nevoia să aibă „relaţii” cu soţii lor să „facă şi după voia soţului”, ca să nu „destrame” căsnicia.

O credincioasă i-a scris ÎPS Teodosie, pentru a primi un răspuns la o problemă cu care se confruntă: „Sunt femeie şi sunt căsătorită de doi ani, niciodată nu simt nevoia de a avea relaţii cu soţul meu, iar pe el îl deranjează. 

Ce putem face pentru a menţine întreagă căsnicia?”. Înaltul prelat i-a răspuns femeii, explicându-i că lucrurile, în căsnicie, trebuie făcute „şi după voia soţului”, ca să nu se destrame căsnicia, potrivit News.ro. 

„Ce să faceţi? Să fiţi şi după voia soţului, nu numai după voia dumneavoastră. V-aţi căsătorit, căsătoria este o cruce. De aceea, cununile pe care le-aţi primit pe cap sunt cununi de mucenici, să faceţi şi voia soţului ca să nu destrămaţi căsnicia”, i-a transmis Teodosie credincioasei care i-a scris.

Comentarii Facebook