Arest preventiv pentru suspectul din cazul crimei de la Caracal. Gheroghe Dincă este acuzat de viol și trafic de minori


Principalul suspect în cazul uciderii celor două fete din Caracal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de viol şi trafic de minori. 

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus, sâmbătă, la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax. 

Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv, iar Curtea de Apel Craiova urmează să stabilească data la care va fi judecată contestația.

Poliţiştii fac noi cercetări în zona locuinţei bărbatului de 66 de ani din Caracal, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Anchetatorii scotocesc zona pentru a găsi noi indicii.

Zona în care locuieşte Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, este scotocită la această oră de poliţişti.

Anchetatorii caută printre resturile de fier vechi şi în tufişuri orice indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soţia suspectului şi doi copii ai acestuia au fost audiaţi la DIICOT.

Între timp, scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost solicitaţi să intervină la un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul crimei, surse din cadrul Poliţiei declarând pentru MEDIAFAX că sunt căutate probe.

Comentarii Facebook