Duminica 28 Aprilie

Abia acum? Ionuţ Doldurea, patronul care deţinea staţia GPL din Crevedia, reţinut 24 de ore, alături de asociatul lui


Procurorii Parchetului General i-au reținut abia acum pe Ionuț Doldurea, acționar majoritar și administrator al firmei Flagas SRL, al cărei depozit de gaze a produs explozia de la de la Crevedia.

Avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, inculpați în dosarul exploziilor din localitatea dâmbovițeană, a făcut declarații explozive la ieșirea din biroul procurorilor. ”În timp ce eram la proceduri și ni s-a adus la cunoștință reținerea, am ajuns să cunosc din camera de anchetă despre un comunicat de presă în care era prezentată situația cu cei doi ca inculpați. Am aflat că și societatea a fost pusă sub acuzare.

Depusesem cerere la dosar că ne vom prezenta când ni se va spune. Nu ne-a sunat nimeni de la Parchet. S-a dorit acest scenariu ca în loc să venim la un simplu telefon, a trebuit să aflați dumneavoastră pe surse.

Indiferent de aceste circumstanțe, angajamentul rămâne. Urmărim să le fie reparate toate pagubele. Nu se poate proceda așa. Am învățat ce importantă este presa. Dânșii sunt suspecți. După ce am citit comunicatul, ar fi inculpați. Habar nu am ce se întâmplă mâine la ora 9. Acest moment cu justiția care se prezintă astfel se vede în poziția mea de acum”, a spus avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia.

Marți au fost audiați acţionarii firmei care deţinea staţia GPL de la Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, au fost audiaţi.

Ionuț Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stănescu în 2019 la șefia PSD Caracal în locul lui Dan Ciocan, care voia să preia controlul în organizația Olt a PSD tocmai de la Stănescu. Tot Paul Stănescu, actualul secretar general PSD, l-a impus pe Doldurea sr. candidat la Primăria Caracal, pe care acesta a și câștigat -o în 2020.

Comentarii Facebook