Sambata 26 Octombrie

VIDEO - Cel mai inalt om din lume in vizita la Bucuresti. Sultan Kosen are 2,47 metri inaltime si viseaza la o slujba si la o familie


Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume, este in vizita la Bucuresti pentru deschiderea unui targ de inventii. Kosen s-a fotografiat cu lumea si a spus ca romancele i se par ... mici. 

"Sunt foarte fericit, deoarece cand ma ridic in picioare, sunt in centrul atentiei. In jurul meu se aduna oameni. Vor sa faca poze. Daca as fi fost mic si as fi vazut un om atat de mare, si eu as fi facut la fel", a declarat Sultan Kosen.

Kosen, in varsta de 27 de ani, are aproape 2 metri si jumatate si din cauza inaltimii s-a deplasat cu greutate printre oamenii adunati la targul de inventii.

Turcul a fost intrebat despre viata lui si a spus ca inaltimea i-a adus avantaje si dezavantaje. "Avantajul este ca ma pot ocupa de toate lucrurile care sunt mai sus. Pot sa curat tavanul, sa pun becuri, perdele. Dezavantajul este ca nu pot trece prin usile normale, nu incap intr-o masina normala. Nu pot sa-mi iau haine obisnuite si nici pantofii nu-i gasesc oriunde", a declarat Sultan Kosen.

Cel mai inalt om din lume poarta pantofi masura 57 si doarme intr-un pat enorm, dar amplasat intr-o casa normala."Imi doresc foarte mult sa am un loc de munca. Nu am lucrat nicaieri pana acum. Si imi mai doresc si o sotie si doi copii", a mai afirmat Sultan Kosen.

El nu a avut pana acum nicio relatie, dar spera sa cunoasca pe cineva mai ales ca de cand a intrat in Cartea Recordurilor a cunoscut foarte multi oameni.

 

Preluare Antena 3

Comentarii Facebook