Viata celui mai gras om din lume! Are 370 de kg si vrea sa reduca cele 20.000 de calorii consumate zilnic


Cel mai gras om din lume cantareste 370 de kilograme si incearca sa slabeasca pentru a-si salva viata. A ajuns sa reduca numarul caloriilor de la 20.000 la 1.500.

Keith Martin (42 de ani) nu a mai parasit casa pe propriile picioare din 11 septembrie 2011. "Imi amintesc acea zi foarte bine pentru ca peste tot oamenii reactionau la acele atacuri oribile. Dar pentru mine a fost o parte buna, pentru ca insemna ca nu mai trebuie sa ies din casa", a povestit el, citat de Daily Mail.

Barbatul a fost dus cu salvarea la spital, unde medicii i-au dat un ultimatum. "A fost ca un mesaj de trezire. Nu invinovatesc pe nimeni pentru aceasta situatie oribila in afara de mine. Doctorii mi-au spus ca nu voi ajunge la 50 de ani daca nu fac ceva drastic. Trebuie sa pierd jumatate din kilogramele pe care le am", a spus Keith.

El s-a apucat sa manance in prostie in momentul in care mama lui a murit: "A fost ceva complet neasteptat. Mai fusese in spital, suferea de diabet si de astm sever, dar nu ne-am gandit niciodata la asta. Eram atat de suparat si ma simteam vinovat pentru problemele pe care i le cauzasem. Am inceput sa mananc ca sa mai scap de durere si pana sa realizez, ma trezeam ca mananc de fiecare data cand ma supara ceva".

Cel mai gras om din lume a fost transferat la domiciliu, unde este ingrijit de 7 persoane. Chiar daca isi doreste sa revina la kilogramele din tinerete, el spera ca macar sa poata sta confortabil intr-un scaun obisnuit: "Mi-ar placea sa fiu la fel de slab ca atunci cand era tanar, dar ceea ce imi doresc cu adevarat este sa pot sta confortabil intr-un scaun cu dimensiuni obisnuite. Sunt determinat sa slabesc", a declarat acesta.

Comentarii Facebook