Vezi probele FBI despre OZN - urile din dosarul Roswell - FOTO


FBI a publicat mai multe documente secretizate care par a demonstra faptul ca extraterestrii au aterizat in New Mexico inainte de anul 1950. Cateva mii de fisiere au fost publicate pe site -ul "The Vault".

Potrivit Daily Mail, intre acestea se numara si nota adresata directorului FBiIde catre agentul Guy Hottel, de la biroul din Washington. Acesta dezvaluia ca un anchetator al fortelor aeriene i-a spus ca a gasit in New Mexico trei OZN - uri cu diametrul de 15 metri. In fiecare "farfurie zburatoare" au fost gasite cate trei cadavre cu forma umana si cu o inaltime de 90 de centimetri. Cadavrele erau imbracate in haine metalice si aveau trupurile bandajate ca si in cazul pilotilor de incercare.

 

 

Agentul a mai specificat in nota trimisa sefului FBI ca cele trei OZN -uri au fost gasite cu ajutorul unui radar foarte puternic, care functiona in New Mexico si care a interferat cu farfuriile zburatoare.

Descoperirile au fost facute langa oraselul Roswell, care a devenit cunoscut in iulie 1947, dupa ce au aparut informatii ca au fost gasiti extraterestrii pe camp, langa o baza militara.

 

 

Comentarii Facebook