Vadim, urmarit penal pentru scandalul facut la evacuarea sediului PRM


Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Cornelui Vadim Tudor pentru scandalul facut la evacuarea din sediul PRM.

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, a fost audiat, luni, ca martor in in acest dosar si a declarat la plecare de la Parchetul General ca Vadim Tudor va fi audiat marti.

Marinescu a mai spus ca evacuarea sediului PRM a fost un abuz si "viol de domiciliu" Toata aceasta actiune nu face decat sa il propulseze pe domnul presedinte (n. red. Corneliu Vadim Tudor) la Cotroceni".

"Procurori ai Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au sesizat din oficiu, azi, 5 ianuarie 2011, in cazul privind evacuarea Partidului Romania Mare din sediul din strada Emile Zola nr. 2, sector 1, Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si nerespectarea hotararilor judecatoresti de catre Corneliu Vadim Tudor", informeaza reprezentantii Parchetului.
 
Evacuare sediului PRM din strada Emile Zola, din 4 ianuarie, s-a lasat cu un scandal monstru. Vadim Tudor s-a rastit la executorul judecatoresc: "Nu dai tu presa afara, analfabeto! Uite ce fac cu hartiile tale, infractoareo, mars afara de aici!".

Comentarii Facebook