Un viceprimar PSD îl amenință și îl jignește pe șoferul cu numărul ”M*** PSD”: ”Întâi să-i dea mă-sii”


Viceprimarul minicipiului Alexandria, Gică Anghel, a postat pe contul său de Facebook un mesaj jugnitor la adresa șoferului cu numărul de înmatriculare ”M*** PSD”.

Frustratul ăla cu maşina din Suedia cu nr. ….PSD, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia şi mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici nu numai din câini”, a scris pe Facebook viceprimarul Gică Anghel.

 



Contactat de presă, Anghel a spus că „nu înţelege care e problema şi că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât şi ceilalţi fac la fel”.

Mai mult, viceprimarul din Alexandria a declarat că nu ştie cine este Răzvan Ştefănescu. „Cine e Răzvan Ştefănescu? (…) Cred că da, la câte postări am mai răspuns şi eu cu aceeaşi monedă, poate am greşit, poate n-am greşit. Eu unul m-am săturat de atâtea injurii şi de atâtea ameninţări începând cu «ciuma roşie», «să moară», «să-i împuşcăm», «să-i închidem»”, potrivit gandul.info.

Întrebat de ce a şters postarea, viceprimarul a dat-o cotită: „Chiar nu realizez ce am făcut că sunt pe teren, aparatul ăsta al meu creează probleme şi aşa mai departe. (…) Ce să vă spun: a fost pe al meu înseamnă că eu şi… asta e, îmi asum greşeala sau, mă rog, greşeala, recunosc că am intrat în jocul unor asemeni indivizi şi cu asta basta. Totul se plăteşte pe lumea asta. (…) Eu, din ce îmi aduc aminte, n-am formulat expresia întreagă“.

Carmen Dumitrescu, de la publicaţia Liber în Teleorman, cea care a semnalat derapajul viceprimarului din Alexandria, a scris că „surse din PSD Teleorman îmi spun că se pune foarte serios problema retragerii lui Gică Anghel din funcţia de viceprimar, după ce acesta a înjurat şi a ameninţat cu moartea pe Facebook. Ar fi primul semn de normalitate al PSD Teleorman din ultimii patru ani!”

Comentarii Facebook