Un român și-a anunţat SINUCIDEREA pe Facebook: ”Nu am reuşit să renunţ la diavol”

 

Un român de 27 de ani din Iaşi s-a spânzurat cu un cordon de fereastră, dar înainte și-a precizat motivele pe Facebook. 

 

Marian Chiraşcu lucra la o frizerie din oraş. Vineri seară, tânărul de 27 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care şi-a anunţat sinuciderea, invocând problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc.

 

Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO”, a postat Marian Chiraşcu pe Facebook.

 

Un prieten a văzut mesajul și a sunat la 112. Poliția nu a mai reușit să îl salveze. ”În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, citată de româniatv.net.

 

Tânărul a pierdut la păcănele o sumă importată de bani, chiar înainte de a comite gestul fatal. Marian a jucat banii cu care ar fi trebuit să meargă în Anglia să își aducă acasă fratele, mort și el prin spânzurare zilele trecute.

 

Ştiu că fratele său se spânzurase în Anglia, în urmă cu o săptămână, după ce se despărţise de prietena sau soţia lui. Îi trebuiau vreo 5.000 de euro, din câte am înţeles. A luat 20.000 de lei de la patronul său, şi îi mai trebuiau câteva sute de euro. A decis să meargă la păcănele să facă rost de ceilalţi bani, însă i-a pierdut. A mai cerut alţi 20.000 de lei de la patron şi i-a pierdut şi pe aceia la jocuri. Asta am auzit şi noi”, a spus unul dintre apropiaţii tânărului.

 

Cei doi frați au crescut în orfelinate.

Comentarii Facebook