Un fost concurent de la Vocea României a fost arestat pentru pedofilie



Un fost concurent din primul sezon al concursului ”Vocea României” a fost reținut, marți, de către DIICOT, acesta fiind acuzat de pedofilie.

Lucian George Darie, din Piatra Neamț, în vârstă de 41 de ani, cunoscut pentru talentul său vocal și pentru colaborările cu diverse vedete autohtone, era și profesor de canto la Clubul Copiilor din piatra Neamț.

 

 



Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost începută urmărirea penală a acestuia pentru pornografie infantilă și agresiune sexuală.

Concret, procurorii D.I.I.C.O.T au reţinut că, în cursul anului 2013, dar şi în acest an, până la data de 24 martie, Lucian Darie, în vârstă de 41 de ani, din Piatra Neamţ, a profitat de calitatea sa de profesor de muzică la Clubul Copiilor din Piatra Neamţ, unde preda lecţii de canto. Astfel, în repetate rânduri, suspectul a efectuat acte cu caracter sexual în prezenţa unor eleve, minore cu vârste cuprinse între şase ani şi jumătate şi zece ani, informează EVZ.ro.

În ordonanţa de reţinere se arată: „În concret, suspectul a dezbrăcat victimele şi a exercitat acte concrete de natură sexuală în prezenţa acestora, constând inclusiv în vizionarea unor filme cu caracter pronografic, dezbrăcarea suspectului în prezenţa minorelor şi masturbarea acestuia”.

În urma perchezițiilor, procurorii au descoperit mai multe imagini și filmări cu caracter sexual în care Lucian Darie le supunea pe eleve la acțiuni cu caracter sexual.

Comentarii Facebook