Un blogger american a câștigat peste 300.000 de dolari într-o singură zi. Vezi cum a reușit performanța


Un blogger american a reușit să câștige peste 330.000 de dolari în doar 24 de ore, în urma publicării unui anunț în care își informa cititorii că va muta blogul pe o altă platforma, accesibilă doar pe bază de plată.

Andrew Sullivan este proprietarul unui popular blog pe teme politice și sociale, The Daily Dish, iar de curând a anunțat că va muta pagina, care era găzduită de publicația online The daily Beast, pe o platformă independentă, care nu va găzdui publicitate şi care va putea fi accesată în mare măsură contra cost.

Sullivan a făcut anunţul miercuri, 2 ianuarie, iar în primele 24 de ore 12.000 de cititori au plătit cel puţin abonamentul anual de 19,99 dolari. Circa 2.000 de cititori au plătit cu 5 dolari mai mult, deşi nu li s-a cerut, iar aproximativ 1.000 de cititori au plătit voluntar 50 de dolari pentru abonamentul anual. "În medie, fiecare cititor a plătit cu 8 dolari mai mult decât i s-a cerut", a menţionat Sullivan, într-o postare pe blogul personal. Bloggerul are şapte angajaţi care lucrează la The Daily Dish, iar ţinta noii platforme este să atragă o finanţare de 900.000 de dolari în primul an de funcţionare, informează Ziarul Financiar.

Comentarii Facebook