Dupa 25 de ani de talk-show, Larry King si-a luat la revedere - VIDEO

In varsta de 77 de ani, King a pus capat show-ului zilnic, urmand sa mai apara doar ocazional.

 

"Larry King Live" a incheiat 25 de ani de emisie la CNN, fiind cea mai longeviva emisiune moderata de aceeasi persoana in prime-time.

 

Ultima emisiune a fost una speciala, moderatorul primind mesajele de felicitare ale presedintelui american Barack Obama si ale fostului presedinte Bill Clinton.

 

Guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, a decretat cu aceasta ocazie "Ziua Larry King" in statul pe care il conduce.

 

O intreaga pleiada de vedete i-au transmis omagii realizatorului TV al carui talk-show a redat zi de zi viata americanilor incepand din 1985.

 

In emisiune au mai fost invitati sotia si cei doi fii ai prezentatoirului, iar comediantul Fred Armisen, aratand exact ca Larry King, i-a luat un mini-interviu acestuia.

 

"Nu mi s-a intamplat prea des in viata sa imi pierd cuvintele. Vreau sa le mulţumesc tuturor celor care au fost implicati in acest program. Cand am pornit acum 25 de ani intr-un mic studio din Washington nu m-am gandit nici macar o clipa ca va dura atat de mult si ca vom ajunge aici", a spus King in finalul ultimei sale emisiuni.

 

De-a lungul celor 25 de ani, King a luat peste 40 000 de interviuri in cadrul show-ului sau, fiind considerat unul din cei mai influenti oameni ai ultimului sfert de veac.

 

In grila de programe a CNN locul emisiunii "Larry King Live" va fi luat de o productie moderata de Piers Morgan, cunoscut mai ales ca membru al juriului la "Britain's got talent" si ca participant la show-ul "The Apprentice" al lui Donald Trump.

 

Comentarii Facebook