Udrea face noi dezvăluiri pe Facebook: Se întâmplă așa cum am zis încă din noiembrie


Elena Udrea a făcut noi dezvăluiri, joi, pe pagina sa de Facebook, anunțând că în denunţul pe care l-a făcut la Parchet spunea că "viitorul şef SRI va fi ales de Coldea".

Deputatul PMP a mai precizat că singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său.

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.

Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România", a scris Udrea pe contul său de Facebook.

De asemenea, aceasta l-a rugat pe Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul său ce fac referire la Hellvig și Coldea, pentru a vedea că lucrurile se întâmplă exact cum a prezis ea ”încă din noiembrie”.

Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie”, a mai scris Elena Udrea.

Comentarii Facebook