Vineri 20 Mai

Twitter vine cu o schimbare majoră! Utilizatorii așteptau de multă vreme această vesteTwitter este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, a cărei popularitate a crescut datorită regulii fundamentale de postare a unoi mesaje scurte și concise, în limita a 140 de caractere.

Totuși, compania planuiește să schimbe acest lucru și să dubleze limita de caractere pentru postăriule publice.

Potrivit statisticilor interne furnizate de Twitter, aproximativ 9% dintre utilizatorii vorbitori de limbă engleză ating în mod frecvent limita de 140 caractere impusă pentru postările publice, având nevoie să editeze suplimentar textul mesajului pentru a „condensa” informaţia dorită.

Justificând prin faptul că seturile de caractere folosite de japonezi, coreeni şi chinezi pot transmite de până la două ori mai multă informaţie, administratorii Twitter au decis să lase acest avantaj şi pentru restul utilizatorilor, permiţând postarea mesajelor cu până la 280 de caractere, scrie go4it.ro.

Momentan, testată cu un grup restrâns de utilizatori, limita de 280 caractere ar urma să fie activată curând la nivelul întregii reţele.

Comentarii Facebook