Tricouri cu conotații sexuale retrase de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia FOTO



O serie de tricouri realizate de compania Adidas au fost retrase de la comercializare din cazua mesajelor cu tentă sexuală imprimate pe acestea.

Compania germana Adidas va opri vanzarea tricourilor promotionale cu mesaje cu conotatii sexuale, realizate pentru campionatul Mondial de Fotbal din 2014, organizat de Brazilia, dupa ce a primit o plangere oficiala din partea guvernului brazilian, informează PRO TV.

Anunțul a venit la câteva ore după ce o comisie guvernamentală a publicat un comunicat în care condamnă tricourile cu imagini ce promovează turismul sexual.

Pe unul dintre tricouri era inscripționat mesajul ”Aștept să înscriu”, alături de imaginea unei femei în costum de baie, iar pe celălalt era mesajul ”Eu (inimă) Brazilia”, iar imaginea inimii era realizară astfel încât să semene cu un posterior în bikini.

 



Președintele Braziliei, Dilma Rousseff, a postat și ea un mesaj pe Twitter în care spune că această țară ia foarte în serios lupta împotriva turismului sexual.

"Brazilia este bucuroasa sa le ureze bun venit turistilor care vor sosi pentru Cupa Mondiala, dar este gata sa lupte impotriva turismului sexual.", a scris Dilma Rousseff.

Comentarii Facebook