Duminica 31 Mai

Tragedie în Turcia! Peste 30 de persoane au murit și alte 90 au fost rănite în urma unui atac cu bombă la o nuntăTurcia trece din nou prin momente grele, după ce un atac cu bombă a cauzat moartea a cel puțin 30 de persoane și rănirea a altor 94, la o nuntă în Gaziantep.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, iar un comunicat al președintelui truc, Recep Tayyip Erdogan, arată că autorul ”probabil” al acestui atentat ar fi gruparea Stat Islamic.

"Vreau să subliniez încă o dată că nu există nicio diferență între tentativa de lovitură de stat din 15 iulie, în care am pierdut 240 de cetățeni, comisă de FETO (rețeaua predicatorului auto-exilat Gulen, pe care guvernul o denumește FETO — Organizația Teroristă Fethullah Gulen, potrivit siglei în limba turcă — n.r.), între PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan, considerat organizație teroristă de către Turcia, SUA și UE — n.r.), care numai în ultima lună a ucis 70 de membri ai forțelor de securitate (...) și atentatul din Gaziantep, probabil comis de către Daesh", arată comunicatul șefului statului turc, potrivit agerpres.ro.

Acesta asigură că astfel de provocări nu vor reuși să compromită unitatea, conviețuirea și fraternitatea din țară.

Comentarii Facebook